Pierikos bc academy

Pierikos bc academy
Pierikos bc academy

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Δεύτερη μέρα προετοιμασίας-Κινήσεις ενίσχυσης με εμπειρία

Η διάθεση και το ταλέντο κυριαρχεί στις προπονήσεις του Πιερικού αλλά σίγουρα είναι δυο στοιχεία τα οποία δεν αρκούν ώς υλικά για "φτιαχτεί" η ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο.

'Ετσι η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της Κατερίνης, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με έμπειρους παίκτες που θα στηρίξουν με τις εμπειρίες και τις παραστάσεις τους σε αυτές τις κατηγορίες, το ταλέντο και την όρεξη να διακριθούν οι νεαροί και φερέλπιδες παίκτες που θα αποτελέσουν την παρακαταθήκη και την περιουσία του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια.

Σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας Τάσος Σαραηλίδης είχε επαφή με δυο παίκτες που θα ενισχύσουν αφάνταστα τη μεσοεπιθετική γραμμή και αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο-μεθαύριο η ευχάριστη είδηση της συμφωνίας των δυο πλευρών.

Πολύ κοντά είναι η ανακοίνωση των τερματοφυλάκων και δυο κεντρικών αμυντικών με την εμπειρία της κατηγορίας, ενώ στόχος είναι το ρόστερ να δέσει σε έναν αριθμό 25 περίπου παικτών με έμπειρους και νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ξεκίνησε να προπονείται με την ομάδα και ο Διονύσης Μιχαηλίδης, ο οποίος έρχεται απο ένα καλό εξάμηνο στη Γ΄εθνική με τη φανέλα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου