Pierikos bc academy

Pierikos bc academy
Pierikos bc academy

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Μιχάλης Μπίζιος: Δε φοβόμαστε ξέρουμε να κάνουμε, να φτιάχνουμε ομάδες

Ένας απο τους άμεσους συνεργάτες του Μιχάλη Ζιώγα στον Πιερικό, είναι μαζί με τον Ζαχαρία Γκούτζα και ο Μιχάλης Γκούζιος.
Ο Θεσσαλός τεχνικός διανύει μια παράλληλη πορεία 15 περίπου ετών με τον προπονητή της Κατερινιώτικης ομάδας.

Είπε λοιπόν στο pierikos-sfk.blogspot.gr:
-Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και σίγουρα μέσα απο τα τρεξίματα που βγάζουν προς το παρόν οι ποδοσφαιριστές, δε μπορεί να βγούν και ασφαλή συμπεράσματα. Δε φοβόμαστε όμως.

Για να μην πάω πολύ πίσω χρονικά, να πώ ότι αναλάβαμε τον Απόλλωνα Λάρισας πρόσφατα και δουλέψαμε όπως τώρα με πολλά νέα παιδιά μια ομάδα την οποία βγάλαμε στη Γ΄εθνική.
Στο ταλέντο, τη σκληρή δουλειά και την πειθαρχία αυτών των παιδιών, προσθέσαμε την ποιότητα, την εμπειρία και την ηρεμία που βγάζουν στο γήπεδο οι έμπειροι ποδοσφαιριστές που πήραμε μετά (Κυριάκος, Χατζής κλπ).

Εδώ τώρα έχουμε το στοιχείο των νεαρών ποδοσφαιριστών. Θα βγάλουμε σιγά-σιγά και το ταλέντο απο μέσα τους για να δούμε ποιά απο αυτά μπορούν να υποστηρίξουν αυτό που θέλουμε να κάνουμε.
Πλέον η επόμενη κίνηση είναι η απόκτηση των έμπειρων παικτών, ώστε να φτιάξουμε την ανταγωνιστική ομάδα που θέλει να δεί ο κόσμος του Πιερικού.

Το έχουμε ξανακάνει. Θέλει χρόνο και δουλειά αλλά γι αυτό είμαστε εδώ.
Και χρόνο έχουμε μπροστά μας και είμαστε εδώ για να δουλέψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου